Keresés: Vincenzi, Penny

Váratlan szerencse
Szerző: Vincenzi, Penny; Cím: Váratlan szerencse
Alcím: - Sorozat: -
Lázas évek
Szerző: Vincenzi, Penny; Cím: Lázas évek
Alcím: Egy különleges asszony, aki mindig megkapja, amit akar Sorozat: -
Csábító évek
Szerző: Vincenzi, Penny; Cím: Csábító évek
Alcím: - Sorozat: -
A \"Csábító évek\", melynek története a második világháború évei után kezdődik, a záró kötete annak a magával ragadó sorozatnak, amely a Lytton-dinasztia szenvedélyes életét, hatalmi játszmáit és viharos családi viszonyait követi nyomon.<br> <br> Celia Lytton csaknem fél évszázadon át gazdagította a társasági és az irodalmi életet. Ám hosszú élete során rengeteg olyan titkot gyűjtött össze lelkiismeretesen vezetett naplóiban, amelyek kimondhatatlan károkat okozhatnak a családjának. A naplókban szól Adele tragikus múltjáról, leírja a kegyetlen valóságot fia, Kit származásáról, és ír Barty Miller szomorú életéről is, akit annak idején a nyomornegyedből mentett ki. Ráadásul Celia saját életének árnyai is tovább kísértenek...<br> Celia mindig is elszántan védelmezte ezeket a titkokat. Tudta, ha egyszer napvilágra kerülnek, egyre gyorsabban terjednek, és egyre veszélyesebbé válnak majd. Ám úgy tűnik, minden erőfeszítése hasztalan volt. A naplók rossz kezekbe kerülnek. Ha fény derül a titkokra, az végleg tönkreteheti nemcsak a családot, hanem Celia életművét, legnagyobb szerelmét: a Lyttons könyvkiadót is...<br> <br> A \"Lázas évek\"-hez és a \"Viharos évek\"-hez hasonlóan a \"Csábító évek\" is magával ragadó, letehetetlen olvasmány.
Világraszóló botrány
Szerző: Vincenzi, Penny; Cím: Világraszóló botrány
Alcím: - Sorozat: -
A csillogás, az anyagi biztonság, a társadalmi rang elvesztésének félelme befészkeli magát e könyv szereplőinek magánéletébe is. Nigel Cowper számára egyedül Lucinda, szerető felesége jelent biztos pontot a nehéz időkben. Az odaadó feleség azonban most olyan helyzetben találja magát, amit senki sem feltételezett róla - viszonyt kezd egy tőzsdeügynökkel. Simon Beaumont egyenesen elviselhetetlennek érzi a pénzügyi katasztrófát. A karizmatikus, hatalommal bíró gazdag férfi sivár jövővel kénytelen szembenézni. Felesége, a karrierista Elizabeth még mindig szereti, de nem tudja, vajon képes-e megbocsátani a férfinak a tőle elszenvedett sérelmeket. És a csőd mások kapcsolataiban is tovább gyűrűzik...<br> Ami az egyik oldalon veszteség, elválás és halál, az a másikon nyereség, találkozás és új élet születése. Vincenzi könyvében a pénzügyi és érzelmi szövevény egy lelebilincselően izgalmas, megható történetté áll össze.
Viharos évek
Szerző: Vincenzi, Penny; Cím: Viharos évek
Alcím: A \"Lázas évek\" folytatása Sorozat: -
A Viharos évek a Lytton-dinasztiát körülvevő botrányok, afférok és előkelő társaság történetét követi a hedonisztikus húszas évektől a nácik felemelkedésén át a pusztító második világháborúig. A történések középpontjában a Lázas években megismert rendkívüli asszony, Lady Celia Lytton áll, aki olyan ragyogó és olyan kemény is, mint a gyémánt.<br> Szépséges ikerlányai, Adele és Venetia Lytton, születésüktől fogva mesébe illő életet élnek, és mire elérik tizennyolcadik születésnapjukat, már kezdik természetesnek érezni kivételezett helyzetüket. Velük ellentétben adoptált testvérük, Barty Miller viszont egyre inkább tudatára ébred, hogyan jutott el oda, ahol most van. De miközben ez az új generáció felnőtté érik, már a náci Németország növekvő árnya vetül Európára.<br> Viharfelhők gyülekeznek, és mindannyiuknak meg kell találniuk a módját, hogyan éljenek, szeressenek és maradjanak életben a háború viharos évei alatt.
A döntés
Szerző: Vincenzi, Penny; Cím: A döntés
Alcím: - Sorozat: -
Szépséges örökség
Szerző: Vincenzi, Penny; Cím: Szépséges örökség
Alcím: - Sorozat: -